Bine ați venit!

La mai bine de cinci ani de când suntem o prezență distinctă în peisajul protecției sociale din România și de când ne numărăm cu cinste printre entitățile de sine stătătoare ale Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România, inaugurăm astăzi site-ul oficial al instituției noastre.

Se spune că dacă nu ești în spațiul virtual nu exiști. Prin urmare, de astăzi vă invităm cu drag să treceți pragul virtual al Casei noastre. Invitația vă este adresată în primul rând dumneavoastră, asiguraților noștri, notari publici, membri ai Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România, dar și tuturor acelora care sunteți interesați de domeniul complex al asigurărilor sociale, al sistemelor de pensii în special.

Ideea realizării acestui site al Casei de Pensii nu este deloc una nouă. Ea a apărut la puţin timp după începerea activităţii noii instituții. Având în vedere însă că proiectul se afla abia la început, că edificarea noii entităţi se afla în plină desfăşurare, a fost necesar să aşteptăm finalizarea construcţiei propriu-zise, funcţionarea ei o perioadă de timp şi acomodarea cu elementele de noutate, deloc puţine, ale noului sistem.

În ce ne priveşte, ne propunem ca acest site să devină un instrument prietenos prin intermediul căruia notarii publici, asiguraţii noştri, să se apropie și mai mult de Casa de pensii, să înţeleagă și mai bine scopul, misiunea, principiile de funcţionare, ca o condiţie necesară creşterii încrederii în sistemul lor propriu de asigurare pentru pensie.

Ne propunem să eliminăm orice bariere de comunicare, să facilităm comunicarea online cu beneficiarii serviciilor noastre, să putem acorda cu uşurinţă îndrumarea de specialitate necesară, astfel încât, în deplină cunoştinţă de cauză, notarii publici să poată lua în timp util deciziile cele mai bune privind asigurarea lor pentru pensie.

Informaţiile de pe site au fost structurate în trei mari categorii. Pe lângă informaţiile cu caracter general, la care vor putea avea acces toate persoanele care ne vizitează site-ul, ne-am gândit și la o serie de informaţii specifice, utile tuturor notarilor publici români, precum și la un pachet de informaţii individualizat, la care fiecare asigurat al Casei de Pensii va avea acces pe baza unui username şi a unui password.

Nu vă vom spune mai multe acum, pentru că dorim să vă lăsăm plăcerea de a descoperi personal bogația, diversitatea și utilitatea informațiilor puse la dispoziție. Dintre toate, ne așteptăm ca aplicaţia privind calculul estimativ al pensiei pentru limită de vârstă, în funcţie de diferite scenarii (vârste, tranșe de venit asigurat), să se bucure cel mai mult de interesul și aprecierea dumneavoastră.

Site-ul Oficial al Casei de Pensii a Notarilor Publici din România, realizat integral de specialiștii Casei de Pensii, este gândit ca un organism viu. Site-ul va fi permanent îmbogăţit şi actualizat cu informaţii la zi și, în același timp, va fi încontinuu îmbunătăţit pe baza impresiilor, a ideilor, a propunerilor şi sugestiilor dumneavoastră, astfel încât să răspundă pe deplin nevoilor reale de informare ale notarilor publici, privind sistemul lor propriu de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale, privind asigurarea pentru pensie în general. Așadar, vă rugăm, nu ezitați să ne scrieți.

Doamnelor și domnilor, vă dorim navigare plăcută!

 

Dr. Dumitru Ion

Director General

Tipărește

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.